Bentley, căţelul fricos care îşi muşcă unghiile şi fuge de singurătate. Află şi tu povestea lui

Cel mai fricos câine din lume trăieşte în Marea Britanie. Este vorba despre un Border Collie căruia îi este teamă să stea singur, se sperie de pisici, nu vrea să se plimbe când e întuneric şi îşi muşcă unghiile, scrie Daily Mail.
Bentley, care are şase ani, suferă de monofobie, anxietate care a apărut în urma decesului stăpânului său. Pentru că al doilea stăpân nu a reuşit să facă faţă fricilor căţelului, blănosul a ajuns la un adăpost din Kenilworth, Warwickshire.

„Bentley este îngrozit de pisici, iar când este stresat, când este lăsat singur sau când este în întuneric, îşi muşcă unghiile”, a spus Sandra Wilson, managerul adăpostului.

„Când este înconjurat de oameni, comportamentul căţelului se schimbă. Bentley devine un patruped normal, devine energic şi nu mai are nicio nesiguranţă. Este blând cu copii şi adoră compania oamenilor. Are nevoie doar de o a doua şansă”, a declarat Sandra Wilson.

Problema lui Bentley este destul de gravă. Copleşit de frici şi anxietate, căţelul îşi muşcă adesea lăbuţele. Pentru aceasta, Bentley poartă încălţăminte specială.

Un gând despre „Bentley, căţelul fricos care îşi muşcă unghiile şi fuge de singurătate. Află şi tu povestea lui

Lasă un comentariu