Jesse, căţelul bun la toate

Ajută la toate muncile casnice şi îşi pune până şi bolul din care a mâncat, în maşina de spălat vase. La nevoie face şi masaj. El este Jesse, terrierul Jack Russell, care face senzaţie tocmai la Hollywood, acolo unde stă alături de stăpâna sa.

“Relaţia mea cu Jesse este aceea de prietenie, profesor şi îndrumător. Eu i-am dat toată educaţia pe care a primit-o Jesse. Noi doi muncim împreună ca într-o echipă pentru a ne atinge ţelurile. Jesse m-a învăţat atât de multe, încât am să-i fiu veşnic recunoscătoare. Oamenii şi câinii pot învăţa atât de multe lucruri unii de la alţii! Trebuie doar să ai răbdare şi să vrei să asculţi ce-ţi spune cel mai bun prieten”, spune Heather Brook, stăpâna lui Jesse.

Heather şi-a încurajat întotdeauna patrupedul să gândească prin mintea lui ceea ce face, aşa că tot comportamentul lui Jesse este imprimat pentru toată viaţa lui. Mai mult decât atât, tratându-şi câinele ca pe un prieten, acesta din urmă face totul cu plăcere, fără să simtă povara penitenţei deasupra capului.

Aşa se face că Jesse nu stă nicio clipă în casa lui Heather, din Hollywood. Dimineaţa îşi face singur patul şi trage jaluzelele că să lase soarele să lumineze camera. După fiecare masa, îşi pune întotdeauna bolul în care a mâncat în maşina de spălat vasele şi dacă vede gunoi prin casă, nu ezită să-l pună direct în coş, iar spălatul gemurilor nu are niciun secret pentru el.

Mai mult decât atât, îşi poate răsfăţa oricând stăpâna cu un masaj relaxant.

sursa: Ştirile Pro TV

Lasă un comentariu