A.Ch.R. – Circulara nr. 15 din 04.04.2011

Extras din procesul verbal al şedinţei  Consiliului Director A.Ch.R. – Sibiu, 25.03.2011

Prezenţi: Ştefănescu Cristian, Muntean Petru, Lokodi Zsolt, Daniela Radu, Molnar Zsolt.

Absent motivat: Papp Vasile Carol

Ordinea de zi:

  1. Raportul de activitate al A.Ch.R. pentru anul 2010;
  2. Raportul financiar al A.Ch.R. pentru anul 2010;
  3. Aprobarea bilanţului financiar-contabil pentru anul 2010;
  4. Aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuielipentru anul 2011;
  5. Prezentarea RaportuluiComisiei de cenzori;
  6. Diverse

Ordinea de zi este aprobată cu unanimitate de voturi.

În urma discuţiilor pe marginea primelor cinci puncte din ordinea de zi, membrii Consiliului Director aprobă cu unanimitate de voturi Bilanţul financiar-contabil al anului 2010 şi bugetul de venituri şi cheltuielipentru anul 2011.

În cadrul punctului Diverse din ordinea de zi se supune la vot solicitarea avizului de principiu pentru adeziune în cadrul A.Ch.R. a Asociaţiei Chinologice Metropolitane Iaşi şi este aprobată cu unanimitate de voturi.

Sunt analizate solicitările venite din partea A.Ch. Bacău şi A.Ch. Maramureş de a organiza expoziţii în cursul anului 2011. Cu unanimitate de voturi, membrii Consiliului Director aprobă organizarea unei expoziţii CAC la Bacău în data de 5 noiembrie 2011, iar la Baia Mare sunt aprobate două expoziţii CAC-CACIB  în zilele de 22-23 octombrie 2011.

Se supune discuţiei necesitatea ca A.Ch.R. să fie prezentă în cadrul marilor expoziţii europene din 2011. Cu unanimitate de voturi se aprobăorganizarea de standuri în cadrul expoziţiilor din următoarele oraşe: Dortmund, Paris, Leeuwarden, Bruxelles şi posibil Split. Pentru anul 2012 se va organizaun stand în cadrul expoziţiei Eurasia de la Moscova.

Se supune şi se adoptă cu unanimitate de voturi următoarele:

  • Nu se vor organiza expoziţii  CACIB în aceaşi dată în localităţi diferite. Se pot în schimb organiza alt tip de competiţii canine condiţia fiind ca acestea să se desfăşoare la minim 300 km distanţă de locaţia expoziţiei CACIB din ziua respectivă;
  • Toţi instructorii dresori atestaţi de A.Ch.R. vor plăti o taxă de licenţă anuală în cuantum de 150 lei. Data limită până la care se poate plăti această taxă este 31 ianuarie a fiecărui an. Pentru anul 2011 această taxă  va avea un cuantum de 100 lei şi va putea fi plătită până la data de 01.05.2011. Clubul de Dresaj Canin va organiza anual seminare de instruire şi perfecţionare pentru instructori dresori. O dată la 2 ani instructorii dresori vor fi testaţi.

 

Preşedinte A.Ch.R.

Cristian Ştefănescu

Lasă un comentariu